Fin bilsträcka vid Österåkers skärgård

Idag var jag på en bilträff på Ljusterö utanför Åkersberga, i Österåker kommun. För att hitta så hade jag fått tipset från en kompis att svänga vänster första avfarten efter Österåker kommuns finaste vägsträcka. Jag förstod direkt vilken han menade när jag väl kom dit. Det var en fantastisk utsikt över skärgården. I slutet av vägsträckan var det till och med skyltat till bilträffen. Det var en välbesökt bilträff där Volvoägare från hela landet slutit upp. Där fanns allt i Volvoväg, allt från gamla hederliga 164:or till XC90. Det är helt underbart att gå omkring och prata med dessa Volvoägare och se deras klenoder, oftast i ett mycket välskött skick. Jag fastnade framför allt för en Volvo 940, en ombyggd sådan. Ägaren en mäklare i Österåker hade roat sig med att sätta på fronten från en 940 på en bakdel av en 240. Tyvärr hade jag inte laddat min mobiltelefon så det finns ingen bild. Men det var en fantastisk träff med många fina bilar.

Utsikt över Österåker skärgård