Mecka själv – Ett givet val numera

Mecka själv och fixa problemet på plats

Har du ett brinnande bilintresse har du nog börjat fundera på att börja mecka själv med bilen. Jag började mecka själv när min först Volvo gick sönder och jag hade vid det tillfället inte någon möjlighet att skicka in den. Det hjälpte självklart att jag var emellan två jobb och hade massor av tid att spendera på favoritbilen. Det tog bara några snabbsökningar på internet och sedan kände jag mig självsäker nog att ta en titt under huven. Det är en helt annat känsla när man kikar runt och faktiskt har lite koll. En vecka senare tog jag ett snabblån och köpte hem några verktygssatser. Jag tänkte att det ändå kunde vara en god investering att ha några redskap hemma, man vet ju aldrig när man ha nytta av dem. Sagt och gjort, jag kavlade bokstavligen upp ärmarna och spenderade två arbetsdagar med min Volvo. Jag önskar att jag kunde säga att jag fixade problemet, men icke. Det var dock början på något fint. Numera kan jag faktiskt fixa det mest grundläggande och varje dag känns det som jag lär mig något nytt!