Nu kan du bli granne med mig

Som rubriken lyder – nu kan du bli granne med mig! I alla fall om du bor i trakten av Luleå. Grannen ska flytta till Uppsala och skylten från HusmanHagberg är redan uppsatt. Det är ett bra hus, med ett stort garage så att era Volvobilar kan få plats, he he. Eftersom jag ofta mekar med bilarna behöver jag också extra utrymme så det kan hända att jag vill låna lite plats när vi väl bekantat oss. Nej då ingen fara, men passa på att gå på visningen eftersom det är en riktigt fin villa med bastu och stor tomt. Sedan är ju Luleå en underbar stad där naturen alltid ligger kring knuten. Tråkigt så klart att Danne ska flytta men han har fått ett nytt jobb och livet ändras ju ständigt. Hoppas bara att mina nya grannar är lika trevliga och sedan är det ett stort plus om de gillar att meka.

En lite äldre Volvo