Väldigt lång bilresa

Vet ni hur lång tid det tar att åka bil från Luleå till Stockholm? Det tar ungefär 12 timmar men då har jag räknat med ett matstopp också. Det hade kanske varit smartare att ta flyget men jag kände att min kära Volvo behövde ut och luftas lite. Vi hade bokat hotell och teaterbiljetter så det var en ren nöjesresa. Eftersom vi stannade två nätter hann vi med lite shopping också. Sedan provade vi på saltyoga och det var en underbar upplevelse. Hela trippen var min julklapp till Rasmus och min tanke var att vi skulle hitta på något kul nu så här ett tag efter jul. Oftast brukar den här tiden på året vara lite småtråkig. Det brukar inte vara så mycket mer än film på tv eller också så är jag i garaget. Jag hade faktiskt lite baktankar med resan också. Jag ville köpa lite delar till bilen eftersom en del inte finns att köpa i fysiska butiker i Luleå. Att jämt beställa på nätet blir lite tråkigt. Man vill ju klämma och känna på delarna också.

Vy över Stockholm stad