Volvo 240 dagen

Förra året gick Volvo 240 dagen av stapeln den 27:e augusti. Det var i Karlshamn och från Luleå till Karlshamn är det 140 mil. Det är jättelångt och inget jag hade möjligheten att ta del av förra året. Tyvärr. I år går den av stapel den 26:e augusti, i Karlshamn och jag tänker vara där. Även om inte 240 är min favoritmodell, så är det helt otroliga bilar som var där förra året. ATt få träffa andra bilentusiaster som lagt ner så mycket tid och pengar på sina bilar. Det är en fröjd att se. Det blir allt för långt för barnen att åka bil så långt, och jag vill inte gärna flyga till en bilträff, så det blir nog att jag reser ensam. Rasmus arbetar numera som socionomkonsult, vilket ger honom möjlighet att styra sitt arbete. Det skulle göra det möjligt för mig att sticka iväg i några dagar och hinna se hela landet plus denna fantastiska träff. Alla intäkter går oavkortat till Barncancerfonden. Känns helt rätt att stötta detta!

Skickliga bilkillar från Åland