Volvo är årets bil

I januari blev det klart att nya Volvo XC40 vann det mycket prestigefyllda priset årets bil, dessutom i alla kategorier. Den hade tuffa motståndare i form av populära BMW och Volkswagen. Volvo-fantast som jag är blev jag inte särskilt förvånad, för Volvo är ett riktigt bra märke. Men det är kul att det är fler än jag som uppskattar denna fantastiska bil! Jag har ännu inte haft nöjet att få testköra den nya XC40:n, men jag hoppas verkligen att jag kommer att få möjlighet till det under det kommande året. Drömmen vore ju att hyra en XC40 för en rejäl provkörning, och ta med familjen till Villalangbers.se över påskhelgen. Att få ratta runt en sprillans ny Volvo där i den vackra naturen och köra mot solnedgången vore totalt oslagbart. Jag misstänker redan nu att denna nya Volvo kan bli en ny favorit i framtiden.

Inte årets bil men charmig ändå
Volvoutvecklingen går framåt