Billiga delar från utlandet

Jag köpte nyligen en gammal V70 från en bekant som inte har energi till att fixa till den efter att den blivit underkänd på besiktningen. Det var inga stora reparationer som krävdes, det var bara en rostig bromsskiva, en trasig dämpare fram och anmärkning på begynnande rosthål. Jag brukar ju köpa reservdelar på internet, men då är det främst originaldelar i den mån det går att få tag i, då jag är väldigt rädd om mina bilar. Med en så här billig bil tänkte jag dock att jag skulle försöka hitta det billigaste, och jag blev chockad. Fina reservdelar från tillverkare i Tyskland kostar bara en bråkdel av delarna tillverkade av Volvo själva. Jag älskar internet. Det finns inget värre än att leta reservdelar på skroten, det är lika tråkigt som att leta vanliga varor i vanliga affärer. Hurra för teknologi, nu ska jag beställa kosttillskott från upgrit.se och boka ny besiktning via bilprovningens hemsida. Vi lever verkligen i framtiden.

En blå Volvo V70
Reparation av bromsar