Jobba i en ambulans

Även om min stora passion är bilar så utesluter inte det att jag från tid till annan har funderat på att ägnat mig åt något annat, till exempel att köra ambulans. Visste du det faktiskt inte krävs att vara utbildad läkare för att arbeta i en ambulans? Det är ett samarbete mellan flera olika personer i en ambulans men minst en måste vara utbildad sjuksköterska. De flesta har dock gått en särskild kurs för ambulanspersonal eftersom det är akuta ärenden. Ni kan kolla på vanliga sidor där det gäller jobb läkare och jag såg att de var på jakt efter ambulanspersonal och tänkte om jag kanske ska skicka iväg en ansökan. Jag gillar att köra fort och att möta olika människor och jag tror att det faktiskt skulle passa mig väldigt bra. Har förresten börjat på ett nytt projekt i garaget. Så kika in framöver så ska jag skriva om det.

Arbeta på ett bemanningsföretag för läkare