Dekaler till bilar

Du är kanske likadan som jag och gillar att pyssla med din bil? Jag tycker om att försöka göra min bil så personlig som möjligt för att sticka ut lite grann. Jag brukar beställa bildelar på nätet i största möjliga utsträckning. Kanske för att jag är lat men mest för att det finns så mycket mer att välja på. Något som jag börjar använda mig av mer och mer är olika dekaler som jag tycker passar på bilen. Det får gärna vara lite personligt och lite småtokigt. Min bil ska ju ändå vara något som speglar min personlighet och helst är snygg samtidigt. Däremot vill jag inte att bilen ska vara överbelastad med dekaler utan jag tycker att lagom är bäst. Någon välplacerad och rolig dekal förhöjer ju bara bilens utseende. Du är din bil, som jag brukar säga lite skämtsamt.

Kanske min bil?