Funderar på att skaffa ID-bevakning

För några veckor sedan berättade en vän till mig att han hade fått sin identitet kapad. Han märkte det när det började synas konstig aktivitet på hans bankkonton, och fick det bekräftat när banken ringde och sa att de blivit tvungna att spärra hans kort. Jag blev inte orolig, men jag började verkligen tänka på det här. Eftersom jag ofta handlar saker till bilen på nätet kan det lätt hända att också jag får min identitet kapad och det är verkligen inte något jag vill. Därför har jag börjat fundera på att prenumerera på tjänsten Protect me som bevakar sina prenumeranters ID. personlig integritet känns viktigt, så egentligen är det här ju det allra smidigaste sättet att se till att ingen kommer åt ens privata information. Det är en väldigt billig slant för att vara skyddad. Om någon har erfarenhet av tjänsten så berätta gärna!

Hackare framför en dator