Hälsokontroll för både mig och bilen

Jag är verkligen en bildnörd ut i fingerspetsarna och kollar bilen noga och mycket. På senare tid har jag känt mig lite mer trött än vanligt och funderar starkt på att ta ett test. Vad jag har hört är att om man är ovanligt trött så kan man ha problem med sköldkörteln. Nu känns det väl inte helt troligt, men att göra det här lilla hälsotestet är helt klart värt. På många sätt. Jag tänkte att jag kunde slå två flugor i en smäll när jag ändå var i farten. En hälsokontroll för både bilen och mig kan inte skada. Bilen kollas regelbundet och det är nog mer jag som behöver hälsokontrollen den här gången, även om jag gärna vill ge bilen en extra också. Ibland är det lätt att glömma bort sig själv när man har roligt mest hela dagarna. Livet leker, men hellre en koll för mycket än en för lite.

Inget är så viktigt som ens hälsa!